Továbbá: máris az Öné  a Permanent Make Up magazinnak egy, Ön által kiválasztott lapszáma is!

Ez a kedvező lehetőség 2017. június 01-től október 31-ig elkezdett tanfolyamainkra érvényes.

Az ajándék a 2016/ 4-5-6-7 sz. példányokból választható a készlet erejéig.

(PMU magazin értéke: 18.900,-Ft)

Professzionalizmus a sminktetoválás oktatásában is

 • Több évtizedes gyakorlati tapasztalat
 • Több évtizedes oktatási tapasztalat
 • Több mint ezer nálunk képzett szakember
 • Több száz továbbképzéseinkre visszatérő sminktetováló
 • Több tízezer elégedett szalonvendég
 • Több új technika bevezetése az elsők között
 • Trendmutató technikák elérhető árban

Az innováció cégünknél tradíció...

Hazánkban elsőként vezettük be  többek között pl.: a 3D satírtechnikákat, 3D női szemöldök, 3D hybrid szemöldök,  3D microblading szemöldök technikákat, az elsők között a microblading technikát,  jelenleg a legfrissebb - 2016 őszi - újdonságunk az 5D száj sminktetováló képzésünk!

Oktatóink  napi szintű nemzetközi szakmai tapasztalata

Cégünk oktatói komoly továbbképzési költségkerettel rendelkeznek, ezáltal lehetővé válik számukra a mindenkori legújabb, trendnek ígérkező technikák azonnali elsajátítása.  A külföldön megszerzett ismereteket Oktatási Központunkban hónapokig tesztelik, hogy a legtökéletesebbre csiszolt tananyagot nyújthassuk át tanfolyami tanulóinknak!

Permanent Make Up – sminktetoválás,  a felelősségteljes szakma!

Szeretne egy új, keresett és jól jövedelmező szakmát elsajátítani?

Melyik nő ne álmodna arról, hogy a nap minden szakában mindig  friss és tökéletesen szép  legyen a sminkje: a kecsesen ívelő szemöldök, a vonzó szempár, a száj érzéki formája ma már tartósan elérhető anélkül, hogy  az időnk  nagy részét a tükör előtt kelljen bármelyikünknek töltenie…

A sminktetoválás nemcsak szebbé tesz, korrigál, újra- és visszarajzolja  azt, ami az idő múltával elmosódott vagy meg sem adatott a természet által, hanem új, izgalmas és felelőségteljes kihívásokkal teli  az orvosi   korrekció területe is.

Ne válasszon addig oktató céget, amíg cégünk tanfolyamait át nem tanulmányozta! Kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésére, munkanapokon munkaidőben hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1/ 808 99 11-es telefonszámon!

Már képzett sminktetováló szakember és szeretne új technikákat elsajátítani?

Nap mint nap találkozunk megunt, vagy hiányos tudás következményeként elrontott Permanent Make Up-al, melynek eltüntetése, halványítása komoly tudást igénylő felelősségteljes feladat

A sminktetoválás napjainkban rohamléptekben fejlődő szakma – haladjon Ön is a korral, sőt járjon több lépéssel konkurrensei előtt! Jöjjön el Permanent System továbbképzésekre, haladó tanfolyamokra, melyek  sok - sok türelem és kitartás mellett egy olyan korszerű,  szilárd és komoly alapot biztosítanak, amivel a Permanent Make Up minden területén tartósan komoly sikereket érhet el.

Tanulmányozza haladó képzéseinket, válasszon a bőséges, legaktuálisabb tudást kínáló  tanfolyami választékból! Kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésére, munkanapokon munkaidőben hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1/ 808 99 11-es telefonszámon!

Miért válassza a Permanent System Oktatási Központ képzéseit?

 • Ha művészi fokon szeretné elsajátítani a Permanent Make Up elkészítését, nálunk a legjobb helyen jár.
 • A Permanent System Oktatási Központ elsősorban egy független, teljesítmény orientált szakmai képzőközpont.
 • Tanfolyamaink nem termék specifikus képzések, nem öncélú reklámok, elsősorban termékektől függetlenül, teljesítmény orientáltan, magasan képzett szakembereket szeretnénk útjukra bocsájtani.
 • Magas szintű, az aktuális nemzetközi trendeket követő képzéseket kínálunk, melyek között mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.
 • Tanfolyamaink a kezdőktől a szuperhaladóig mindenkinek kínálnak megoldást – akár személyre szabottan is!
 • Az előadóink nem csak nemzetközileg elismert, tapasztalt és hozzáértő szakemberek, hanem olyan oktatók, akiknek fontos, hogy több évtizedes tudásukat átadják a hallgatóknak

Olvasta?

Sminktetoválás - sokan szeretnék megtanulni ezt a szép szakmát, tanfolyamainkkal kapcsolatban napi szinten folyamatosan nagyon sok érdeklődő telefonhívást kapunk.

Felvilágosításunkban mindenkinek elmondjuk, hogy kozmetikus végzettség szükséges az alábbi jogszabály előírása szerint: „A nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter 21/2010. (V. 14.) NFGM rendelete az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekrõl”
E rendelet 8. sz. Mellékletének 2. pontja azt írja le, hogy kozmetikus végzettség szükséges az alábbi tevékenységek elvégzéséhez:
„Az egészséges test és bõr kozmetikai célú kezelése, ápolása, masszírozása, szépséghibáinak megszüntetése. Elektromos kezelések, szõrtelenítés, tartós make-up (tetoválás)”

Tudta? A sminktetoválói vállalkozói igazolvány kiváltásához legalább 2 éves kozmetikai gyakorlat az előírás, az elvárás.

Kamarai tájékoztatás a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztályának állásfoglalása alapján a kozmetikus szakemberek, vállalkozók és a tanfolyamot szervező cégek számára (2017-07-07)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata azzal a kérdéssel fordult a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztályához, milyen végzettséggel végezhetők a következő tevékenységek gazdasági célból: smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések? Helyesen értelmezi-e, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint, e tevékenységek KIZÁRÓLAG kozmetikus szakképesítéssel végezhetők, vagyis kozmetikus szakképesítéssel nem rendelkezők a felsorolt szolgáltatások elvégzésére nem jogosultak!

Vonatkozó jogszabályok:

 • 2011. évi CLXXXVII. törvény a szakképzésről,
 • 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről,
 • 21/2010 (V.14) NFGM rendelet az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről
 • 14 /2013 (IV.5) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
 • 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
 • 27/2012 (VIII.27) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
 • 30/2016. (VIII. 31.) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
 • 217/2012 (VIII.9) Korm. rendelet az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól,
 • Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere (FEOR-08)
 • Gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere (TEÁOR’08)

A Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztálya megerősítette a BKIK Kézműipari Tagozatának kérdéseiben felvetett szakmai jogértelmezését, azzal teljes mértékben egyetértett. Kijelenthető, hogy a Minisztérium hivatalos állásfoglalása is kötelezi a gazdasági szereplőket a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartására. Smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések gazdasági célból kizárólag kozmetikus szakképesítéssel végezhetők.

A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő.

Forrás: bkik.hu