A LEGJOBBAKNAK A LEGJOBBAT!

Teljes körűen, mindig a legkorszerűbbet!

Több mint 25 éves sminktetováló gyakorlati és oktatási tapasztalattal cégünk kínál hazánkban - egyedülálló módon - teljes körűen, komplexen mindent, ami a minőségi sminktetoválás szolgáltatáshoz és a szakma professzionális oktatásához szükséges.

Innovációra nyitottságunkat jellemzi, hogy számos sminktetoválási technikát elsőként cégünk honosított meg, vezetett be a magyar szakemberek számára és előnyére. Rendszeresen részt veszünk nemzetközi képzéseken, konferenciákon, kongresszusokon, hogy a mindenkori legkorszerűbb ismeretekkel mi szolgálhassunk elsőként szakembereink javára.

Fáradhatatlanul, folyamatosan teszteljük a rapid módon fejlődő sminktetováló piac technikai és termék újdonságait, hogy az értéket képviselőket elsőként nyújthassuk át  szakmai vásárlóink számára.

A több évtizeden át felhalmozott szakmai tudást, gyakorlati rutint készséggel adjuk át tanulni vágyó szakembereink számára, az oktatási választékunk az országban a leggazdagabb – a kezdőktől a szuperhaladókig mindenki megtalálja a számára fejlődést hozó tanfolyam lehetőségét. A kiscsoportos képzéseken túl vállaljuk az egyénre szabott, privát oktatást is, mely igen keresett és tapasztalataink szerint jól bevált tanulási forma.

TÖBB ÉVTIZEDES SZAKMAI  ÉS OKTATÓI TAPASZTALAT 

TÖBB  1000 TANFOLYAMAINKON KÉPZETT SZAKEMBER

TÖBB 10.000 ELÉGEDETT VENDÉG

TÖBB MINT 1.000.000 ELADOTT TERMÉK

A KOMPLEXITÁS ÉRTÉKET TEREMTŐ ELŐNYEI PARTNEREINK JAVÁRA:

Cégünk filozófiája – miszerint elérhető áron a legjobb minőséget kínáljuk sminktetováló kollégáinknak – megfelelő alapját szolgáltatja a professzionális tartós smink készítésének.

  • Az országban annak idején az elsők között elkezdett, azóta az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezve a mindenkori legkorszerűbb sminktetoválási technikákkal saját igényes referencia szalonunkban fogadjuk vendégeinket
  • Széles választékban és legkedvezőbb árfekvésben kínálunk korszerű sminktetováló készülékeket kézi és gépi technikákhoz, saját szervízközpontunkban vállaljuk gyors és szakszerű javításukat esetleges meghibásodás esetén
  • Hazánkban cégünk forgalmaz mindenféle sminktetováló technikákhoz a legszélesebb színválasztékban pigmenteket, tűmodulokat és kiegészítőket, ráadásul elérhető árban. A szakemberek minden igényét kielégíti a több mint száz féle intenzív és természetesen visszafogott árnyalatban, tökéletes fedőképességgel és különböző kiszerelésben kínált 3 pigment márkacsalád, melyek között megtalálható organikus, inorganikus, koncentrált, félfolyékony, nagyobb és kisebb kiszerelésű változat is. A forgalmazott pigmentek mindegyike megfelel a szigorú európai szabványoknak.
  • A pigmentek mellett nagyon keresettek az Ecuri pigment-eltávolító halványító termékek, melyek egyedülálló enzimatikus hatásmechanizmusuknak köszönhetően minimális fájdalomérzet mellett maximális biztonsággal távolítják-halványítják el a rosszul sikerült vagy megunt sminktetoválásokat. Egyedülálló újdonságként nagy siker a már tetoválás közben egy-egy elrontott szál eltüntetésére alkalmas azonnali eltávolító szer. Alkalmazható szemöldök mellett száj, szemhéj és migráció esetén is.
  • A szakemberek kényelme érdekében A-Z-ig minden sminktetováláshoz szükséges kiegészítő termék és kellék teljes választékban kapható, elegendő csupán cégünktől rendelniük, legyen arra szükségük akár pl.: az előrajzoláshoz, ez elő-utóápoláshoz, az érzéstelenítéshez, pigment fixáláshoz, de akár az eljárás közbeni higiénikus munkafolyamat biztosításához
  • Oktatóközpontunkban több évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakmailag magasan képzett sminktetováló, tanári végzettséggel is rendelkező oktató csapat áll a tanulni vágyók rendelkezésére, akik rendszeresen nemzetközi konferenciákon, kongresszusokon, neves mestereknél privát továbbképzéseken fejlesztik tovább aktuális tudásukat.
  • Oktatóközpontunkban az ország egyik leggazdagabb sminktetováló tanfolyami palettájából válogathatnak a jelentkezők a kezdőtől a szuperhaladó szintig, rugalmasan személyre szabottan kiscsoportos és egyéni képzési forma közül is választhatnak.
  • Nemzetközi oktatás: Szlovákiában, Szerbiában és Romániában is rendszeresen tartunk a külföldi partnercégeink oktatóközpontjában is képzéseket, továbbképzéseket
  • Nemcsak cégközpontunkban, hanem országszerte több vidéki képzőhelyen is elérhető a Permanent System Oktatási Központ által akkreditált sminktetováló tanfolyami rendszer.
  • Nemcsak hazánkban számtalan, hanem Európa több országában is számos településen cégünk által kiképzett sminktetováló és oktató mesterek dolgoznak kifejlesztett módszerünkkel.