Konferencia program

VI. Országos Permanent System Sminktetováló Konferencia

2017. november 11. (szombat) 09:30-17:00

Délelőtti programok
09:30-13:00

Farkas Ildikó

Elrontott tetoválások halványítása, eltávolítása a sminktetováló szakemberek lehetőségeinek fokozására

 • Tetoválás eltávolítás és camouflage technika, tények és tévhitek
 • A jelenleg alkalmazott tetoválás eltávolító módszerek, kezelések előnyei és hátrányai
 • Hogyan tudjuk a technikákat önmagukban vagy egymást kiegészítve úgy kombinálni, hogy a legjobb eredményt érjük el a sminktetoválások eltávolítása, elhalványítása során
 • Hogyan válasszunk camouflage pigmenteket, milyen esetekben melyik a legjobb megoldás

Ecuri Tetoválás eltávolító technológia - pigment kioldás: egy kicsit más szemszögből…

Sok-sok esettanulmány hiteles képeivel szeretné Ildikó  azt a sok éves tapasztalatát objektíven bemutatni, amit az eltávolítás területén szerzett. Nagyon elégedett ugyan azzal, hogy az Ecuri Removals termékek alkalmazásával nem elfedjük a nem kívánt pigmentet a bőrben, hanem kioldjuk - ezáltal a lehető legjobb eredményt tudjuk elérni a vendégeknél. Vannak azonban olyan sajátos, komplikált esetek is, amikor  már több technika egymással történő szakszerű kombinálása szükséges.

Ildikó azoknak szeretné átadni tudása legjavát, akik hasonlóan őhozzá, belső elkötelezettségüknek érzik, hogy segítsenek azon vendégeken, akik bőrét előnytelen tetoválások csúfítják.

Előadás step-by-step videoval!

Szőke Márta, PSOK

Volumennövelő, fény hatású technikák az ajaktetoválásban

Fókuszban az 5D technika - a térhatású ajakszobrászat

 • Fiatalosan telt, érzékien izgalmas női ajkak - mindez ízléses eleganciával és az állandó természetes ápoltság látszatát keltve?
 • Csak a legeslegjobbal vagy megelégedve? Akkor itt a helyed - zárkózz fel az élbolyba és készíts igazán trendi, extravagáns szájtetoválásokat!
 • Cseréld le a régi lemezt, senkit érdekel már a konzervatív szájsatír... a berobbant 5D technika elsajátítása könnyebb, mint gondolnád? Mire vársz?
 • Ajaknövelést és egyben fényhatást kínálni a vendégnek sminktetoválással?
 • Igen, a legújabb 5D és 3D technikák ezt a páratlan összhatású látvány élményt nyújtják az ajaksatírozások eredményeként!
 • A színek kiválasztásával és megfelelő elhelyezésével meg tudjuk valósítani a vendégeink azon álmát, hogy ajkai fiatalosan teltebbnek tűnjenek.
 • Az 5D és 3D ajaksatírozás egyedisége, újszerűsége, különbségei - két merőben izgalmas technika, amelyek forradalmasítják a klasszikus fél-és teljes satírozást.

Előadás step-by-step videoval!

Gárdai Éva

PMU specialista, PSOK szakmai vezető

Butterfly Attractive Eyes - a szemhéj sminkhatású árnyékolása

Felejtsd el a múlt művi hatást eredményező "csíkhúzásait", lépj tovább a színek birodalmába! A mai korban a nők többsége már esztétikus sminkhatású szemhéj tetoválást szeretne - legyen az finomabb, vagy erőteljesebb színhatású. Ezt a vágyukat a Butterfly Attractive Eyes technikával tökéletesen meg tudjuk számukra valósítani. A szemhéjszínek legalább "50 árnyalata" és még többféle technikai megoldás - a XXI. századi igényes - sőt extravagáns - nő tartós megszépítésének legmodernebb megoldásai egyszerűen és könnyedén! Ismerd meg az igazán finom csillámpor és a drámai hatású szemhéj satírozás elkészítésének trükkjei!

A fekete sok-sok árnyalata - hasznos tippek: melyiket mikor használjuk?

Kék, zöld, barna szem - melyik pigmenttel tudjuk a szem színét legjobban kiemelni?

Melyik szemformához melyik satírtechnikát ajánljuk - bepillantás a mesterfogások biztos tippjeibe. Ez a technika azért is izgalmas, mert mindenféle típusú szemformához és szem színhez a legelőnyösebb megoldás-változatot tudjuk elkészíteni. Butterfly Attractive Eyes - a technika, amely végtelen lehetőségeket hordoz magában…

Előadás step-by-step videoval!

Gardai Eva

Farkas Ildikó, PSOK

2018 újdonságai a sminktetoválás világában

Trend előrejelzés - ízelítő a sminktetováló világ 2018. évi izgalmas innovációiból, készülék fejlesztésekből, új tűmodulokból, technikákból.

2018. évi forradalmi újdonság - már 2017. telén cégünknél: az elektromos microblade, a kézi sminktetoválás teljesen új, kényelmes és megfizethető generációja!

Nanotechnológia a sminktetoválásban: még vékonyabb szálak, ultra finoman porlasztott pigmentek.

Pigment szabványok változásairól áttekintés.

Fejbőrpigmentációról nyíltan és őszintén, az MHP technológia egyedisége és őssejtes hajszálnövesztő kezelések: ismét egy  világújdonság, igazi profit-bomba a magyar sminktetoválók kezében!

FarkasIldiko

Ebédszünet
13:00-14:00

svédasztalos büfé ebéd  egészséges ételek és frissítő italok gazdag  kínálatát a részvételi díj tartalmazza

Délutáni programok
14:00-17:00

14:00-15:00

Consuelo Rinaldi

PMU specialista, nemzetközi PMU tréner, Udine, Olaszország

Milyen hatású sminktetoválást kedvelnek az olasz nők? - a PMU népszerűsége és mi lesz az olasz PMU trend 2018-ban?

PMU körkép a világ szépségipari fellegváraként elismert Olaszországból

Az olasz nők szépségének titka kifinomult eleganciájukban rejlik, mely egyszerre vérpezsdítő és szenvedélyes, akárcsak temperamentumuk. Időtlenül gazdag kultúrájuk, a hagyomány tisztelete és a 21. század trendjét diktáló innovatív megoldások összeolvadása egy varázslatos világot teremtett meg a sminktetoválásban is.

 • Ismerjük meg Consuelo egyéni, kifinomult szálrendezéseit a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválás készítéséhez
 • Ecuri pigmentekkel kapcsolatos tapasztalatai, hogyan tudjuk a legjobb eredményeket elérni,
 • a Super Stroke pigmentekről - a pigmentek legújabb Ecuri generációja- kifejezetten szálazáshoz
 • Consuelo sok-sok fotót hoz, hogy általuk meggyőződhessünk az Ecuri pigmentek prémium minőségéről
 • Ecuri Tattoo Removy technológia- a tetoválás eltávolító metódus hatásmechanizmusa, Consuelo gyakorlati tanácsai, lenyűgöző eredményei fotódokumentációval.
 • Lézer, kontra enzimatikus pigmentkioldás-tények, tapasztalatok érvek Olaszországban
 • Fixing Agent pigmentfixálók- a pigmentek azonnali kikristályosítása a legjobb beépülés érdekében
 • Végül Consuelo a mellbimbó rekonstrukcióban saját, egyénileg kifejlesztett technikájába is rövid betekiténtést enged.

15:00-16:00

Alec Kurucz

Nemzetközi PMU specialista, Ecuri Cosmetics alapító tulajdonosa, Hollandia

Legfrissebb újdonságokról kizárólag - ami még a májusi konferencián  el sem hangozhatott

Elektromos microblade?

Igen!
Premier bemutató, a világon először csak a magyar PMU szakembereknek!
Alec microblading bemutatót fog tartani élő modellen a világszabadalom elektromos microblade-jével, és a technikáját a résztvevő követni is tudják latexen!

2018. év  ECURI újdonság fejlesztéseiről már most 2017-ben értesülhet, elsőként, első kézből!

Új generációs nano-pigmentek? Igen, a minél vékonyabb szálakért! 

Szeretne a biztos tudás birtokában nyugodtan dolgozni, milyen pigmentet tetovál vendége bőrébe, milyen reakciókra, színmódosulásokra, kopásokra számíthat adott pigmenttel kapcsolatban?
ECURI SUPER STROKE PIGMENTEK- KIFEJEZETTEN MICROBLADE TECHNIKÁHOZ - a minőségi pigmentgyártás kritériumai, az Ecuri pigmentek előnyei
Premium, Super Stroke, Razor Sharp pigmentek jellemzői, miben más, melyiket mikor használjuk?
Super Stroke pigmentek kifejezetten microblade és szálas technikához, termékfejlesztések a választékban
Fixing Agent készítmények az azonnali és tökéletes pigmentbeépülésért és még számos érdekes, hasznos és azonnal hasznosítható tudás...

Azok a szerencsések, akik részt vettek előző konferenciánkon már megtapasztalhatták, Alec mennyire minden részletre kiterjedő alapossággal magyaráz, dolgozik, és mérhetetlen türelemmel válaszol a a résztvevők kérdéseire, most is mindenre kiterjedő alapossággal és őszinteséggel beszél majd a pigmentgyártó iparágról, a szerves és szervetlen pigmentek előnyeiről, hátrányairól, a pigmentgyártás jövőbeni fejlesztéseiről, a legújabb generációs Super Stroke, Razor ,és Nano pigmentekről, a pigmentek valós és vélt egészségügyi kockázatairól…

Alec Kurucz világviszonylatban is élen jár a pigmentek gyártásában, fejlesztésében, felhasználói tapasztalatában, ezért ha kérdése van, bizonytalan a pigmentekkel kapcsolatban, akkor Alectől biztos választ fog kapni. Interaktív beszélgetés során lehetősége lesz feltenni azokat a kérdéseit, amire eddig még  senkitől nem kapta meg a választ.

Kihagyhatatlan szakmai élmény egy olyan sokoldalú és nagy tapasztalattal rendelkező hyperaktív innovátortól, aki mint fejlesztő, gyártó és napi szinten sminktetováló szakember is kompetens és a legkorszerűbb tudással rendelkezik a sminktetováló szakma legapróbb részleteit illetően is megcáfolhatatlanul tárgyilagos választ tud adni a hogyan-miként-miértekre.

Kérdések és válaszok, konzultáció lehetősége

(16,00-17,00)

A konferencia napján 10 %-os vásárlási lehetőség a helyben kiállított termékekre, gépekre és tanfolyamokra!