Gárdai Éva

Gardai Eva

Személyes szakmai sminktetováló oldalai:

www.szemoldoktetovalas.hu
www.szajtetovalas.hu
www.szemtetovalas.hu

"A tudás fegyver ... Jól szereld fel magad, mielőtt csatába vágtatnál!"

George R. R. Martin

Kozmetikusként két évtizeddel ezelőtt szeretett bele a sminktetoválás színes világába, mára már csak ennek a szakmai szenvedélyének él.

Folyamatosan képzi magát, évente rendszeresen több külföldi képzésre utazik, versenyeken vesz részt.

A Permanent System Oktatási Központ társtulajdonosaként és felelős szakmai vezetőjeként tréner munkatársaival már több száz kollégát tanított meg  a sminktetoválás szakmai fogásaira, az oktató központban naponta indulnak képzések alap- és haladó szinten, egyedi és csoportos formában, közel 30 féle képzési lehetőség választékából csemegézhetnek a tanulni  vágyók.

Nemzetközi sminktetováló oktatóként kiemelten fontosnak tartja nemcsak a saját aktuális tudását állandóan naprakészen tartani, hanem ennek folyamatos átadását kollégái számára is.

Ezért is kezdeményezte a napi oktatás mellett koncentrált szakmai összejövetelek, így például e sminktetováló konferencia-sorozat megszervezését is, ahol a tudásra szomjas sminktetováló szakemberek  körében kreatív és  interaktív módon oszthatja meg legfrissebb szakmai élményeit, számolhat be a legújabb sminktetováló technikákról.

Az ő ötlete volt az idén először megrendezésre kerülő MasterClass képzés is, ahol  zárt körben, exkluzív módon haladó szinten és gyakorlatias megközelítéssel a saját szakmai ismeretségi köréből származó olyan kolléganőt - Consuelo Rinaldit -  hívott meg idén őszre vendégül, akinek ígéretes tehetségéről már meggyőződött, akit - fiatal kora ellenére - már most az olasz sminktetováló szakma egyik "csillagának" tartanak.

Gárdai Éva
Gárdai Éva
Gárdai Éva
Gárdai Éva
Gárdai Éva