Consuelo Rinaldi

Nemzetközi PMU specialista
ECURI Cosmetics Italia,

DermaInk Studio
/Udine, Olaszország/

"A tudást csak akkor tudjuk megemészteni, ha jó étvággyal habzsoltuk."

Anatole France

Consuelo Rinaldi  kozmetikus édesanyja mellett nőtt fel, kiskora óta csak a szépségipar érdekelte. Már több mint egy évtizede sminktetovál, specialitása a szemöldök pigmentáció és az areola dermapigmentáció. Olaszország egyik vezető sminktetováló oktatója,  képzéseket tartott  már szinte az összes olasz nagyvárosban, többek között Rómában, Milánóban, Nápolyban, Padovában, Salernoban, Bolognában stb. Olaszország egyik vezető orvosi egyetemén az orvosoknak és nővéreknek most szerveződő areola tanfolyam egyik oktatójának kérték fel. Több országban lépett már fel bemutató trénerként, pl.: Svájcban,  melynek sikere alapján most nyitja meg Svájc francia nyelvű területén saját PMU iskoláját. Kijevben is rendszeresen tart areola tanfolyamokat, idén ősszel is kurzusok megtartására kérték fel.

Nagyon sokat tanult Alec Kurucztól, aki korán felfigyelt Consuelo tehetségére, mestereként, mentoraként és trénereként évekig együtt dolgoztak. Az a megtiszteltetés érte, hogy  Olaszországban ő képviselheti kizárólagos disztribútorként az Ecuri céget. Consuelo fiatal kora ellenére már komoly szakmai múlttal rendelkezik!

Rendszeresen tart kurzusokat saját udinei oktató központjában nemcsak saját maga, hanem neves PMU szakembereket hív meg vendég oktatóként képzések megtartására. Felkérésekre különböző nagyvárosokba utazik országszerte, íme az éppen aktuális 2017. őszi tanfolyamaiból egy kis ízelítő: