Alec Kurucz


PMU specialista,
ECURI Cosmetics alapító tulajdonosa
/Hollandia/

"Semmit nem fogsz tanulni, ha azt hiszed, már mindent tudsz."

Darren Shan

Alec Kurucz több mint tapasztalt szakember: a PMU szakma "hőskorában", valamikor az 1980-as évek közepén szeretett bele ebbe a sokszínű szakmába, amikor még bambusz tollal és varrótűvel pigmentáltak. Pszichológusnak tanult eredendően, azonban a sminktetoválás kreatívan művészi világa őt is rabul ejtette, azóta is tart a szakma iránti elkötelezettsége.

Időközben alapított cége már  nemzetközivé válva a világ számos országában képviselettel rendelkezik, gazdag gépparkkal és saját fejlesztésű, többféle pigment termékcsaláddal rendelkezik.

Rendkívül innovatív személyiség:

folyamatosan újítja, teszteli és tökéletesíti a PMU eljárásokat. Feltalálói vénájának köszönhetően többek között  már több ezren alkalmazzák a sminktetoválás utáni gyorsabb pigmentbeágyazódást elősegítő speciális Fixing Agent terméket.

Rendszeres napi sminktetoválói tapasztalata vezette arra a felismerésre, hogy a microblading eljáráshoz a gépi technikáktól eltérő, más összetételű pigment termékcsaládot fejlesszen ki, szebbé és tartósabbá téve ezáltal a betetovált szemöldök szálakat a bőrben.

Saját, egyedi fejbőr pigmentáló technológiát dolgozott ki, valamint figyelemmel volt arra is, hogy más a fejbőr összetétele, ezért  ehhez optimalizálta, hívta életre a leginkább eredményes ú.n.   "Razor" pigment családját, melynek használatával valósághű, természetes hajszálak szimulációját érhetjük el.

Másik szakterülete a sminktetoválás eltávolítás, ehhez is új utat fedezett fel:

saját fejlesztésű különleges - enzimatikus & sós- technológiát talált fel, mely természetes  hatóanyagainak és gyors, látványos eredményességének köszönhetően egyedülálló világújdonság. Az eljárás további előnye más technológiákkal szemben az, hogy a vendégnek igen csekély fájdalom érzettel jár az eltávolító kezelés, beavatkozás.

Elkötelezettsége még a fejbőr és szemöldök kezelése, beleértve  az elvesztett szőr- és hajszálak visszanövesztését, stimulálását, mely területen szintén világszabadalmi újítással innovált az őssejtes legfrissebb technológiát alkalmazva.

Az Ecuri Cosmeticsről bővebben: www.ecuri.hu
Ha meg szeretné tanulni az Ecuri termékek használatát, tanfolyamokra jelentkezéshez kattintson ide