Sminktetováló festékek

A félfolyós állagú pigmentek  15 ml-es kiszerelésben kerülnek forgalomba.

Koncentrátum állagú pigmentjeink 9ml-es pumpás kiszerelésben elérhetőek.

Vásárlás

PERMANENT SYSTEM FÉLFOLYÓS PIGMENTEK (15 ml)| RAGYOGÓAN ÉLÉNK SZÍNEK – FÉLFOLYÓS KIVITELBEN

A Permanent System félfolyós pigmentjeinket minden szakembernek, de elsősorban azoknak a kolléganőknek ajánljuk, akik a már jól megismert, és kiszámíthatóan bevált, hagyományos pigmenteket részesítik előnyben. A hagyományos pigmentek természetes forrásból származnak, már több évtizede alkalmazzuk őket a sminktetoválásban, jelentős pozitív tapasztalat áll rendelkezésünkre. Ezek a pigmentek optimális fedőképességet, tartósságot, és jól tervezhető színeket biztosítanak számunkra.

Akár modulos gépet használ, akár cseppentéssel szokta a pigment anyagot a kezelőfejbe juttatni  a Permanent System félfolyós pigmentek tökéletesen alkalmasak mindkét pigmentfelvételi technikához.

A  22 féle pigment gazdag  szemöldök-, szem-, és szájszín választékában egyaránt megtaláljuk a természetes, visszafogott, de a mély, intenzív, átütő színeket.

Prémium minőség, a legszigorúbb európai szabványnak, követelményeknek és laboratóriumi tisztasági előírásoknak is megfelelő Dél-koreai származású termék.

Tipp: A pigmentek teljes karakterisztikája elérhető minden tanfolyamot végzett szakemberünk számára. A táblázat a Permanent System formula összetételét részletesen bemutatja, megjelölve a domináns színeket, és a színsemlegesítő kezelésekhez ajánlható komplementer árnyalatot is. Segítségével a kezeléshez ajánlott színek könnyen meghatározhatóak a bőr alap pigmentezettsége függvényében, továbbá előzetes felvilágosítást ad a színek várható kopásával kapcsolatosan.

pigmentek
festékek

PERMANENT SYSTEM KONCENTRÁTUM PIGMENTEK | (9ml) GYÖNYÖRŰ SZÍNEK KONCENTRÁLT VÁLASZTÉKA

A Permanent System sorozat koncentrátum pigmentjeit speciálisan szemöldök-tetoválások készítésére  fejlesztették ki, mintegy 21 féle gyönyörű, természetes (meleg barna is!) szemöldökszínt biztosítva számunkra. Szemtetováláshoz a titán-black koncentrátum pigment készült, amely vas-oxid tartalmánál fogva garantáltan stabilan marad a bőrben, és egyáltalán nem kell migrációtól tartanunk használata során.

A Permanent System koncentrátum pigmentjeit azon szakemberek számára ajánljuk, akik a pigmentet mártogatással, felszívással juttatják a kezelőfejbe. A pigmentek sűrűbb állaga miatt elsősorban a satírozó technikát alkalmazók számára ideális.  

A pigmentek fedőképessége, tartóssága és minősége megegyezik a félfolyós pigmentekkel.

Tipp: A Permanent System formula összetételét részletesen bemutató pigment karakterisztika táblázat minden tanfolyamot végzett szakemberünk számára elérhető. A táblázat megjelöli a domináns és a színsemlegesítő kezelésekhez ajánlható komplementer színeket is, segítségével a kezeléshez ajánlott színek könnyen meghatározhatóak a bőr alap pigmentezettsége függvényében valamint előzetes felvilágosítást ad a színek várható kopásával kapcsolatosan.