VI. Országos Permanent System Sminktetováló Konferencia és I. International MasterClass

2017. November 11-12.

Konferencia időpontja:

 2017. november 11. (szombat) 9,30-17,00-ig

Helyszíne:

M0 Gastland Konferencia Központ & Hotel, M0-Szigetszentmiklós

Konferencia részvételi díja:

   34,900,-FT/Fő  (ÁFA-val)

Utolsó helyek, jelentkezzen most!

Fore more information about the Conference&MasterClass please click here!

 

A kétnapos rendezvény háziasszonya Gárdai Éva, a Permanent System Oktatási Központ szakmai vezetője és résztulajdonosa, sminktetováló szakember, aki ez alkalommal is szeretettel vár minden, továbbképzésre-újdonságokra éhes sminktetoválás iránt elkötelezett specialistát 2017-ben is.

Ez alkalommal is megéri eljönni - több újdonság technikát is megismerhet, frissítheti, aktualizálhatja tudását ebben a gyorsan fejlődő sminktetováló világban, ez alkalommal is gazdag, értékes és a szakmában azonnal hasznosítható, használható termékekből álló ajándékcsomaggal lepjük meg vendégeinket.

A rendezvény fővédnöke ez alkalommal is Endrédi Péter,  a Permanent System Oktatási Központ és a MedicalBeauty cégcsoport vezérigazgatója, aki a  cégcsoport műszaki és kereskedelmi területeinek szakmai, valamint az általános ügyvezetést ellátó vezetője, résztulajdonosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

konferencia0424konferencia-2

pskonf

 

A 2017. május 13-14-i konferencián Önök kérdeztek - mi ahogy ígértük az időhiány miatt - ide a weboldalunkra töltöttük fel a válaszokat

 

A konferencia 14 órája 4 percben - emlék a legszebb pillanatokról azoknak, akik vendégeinkként részt vettek, és ízelítőül azoknak, akik majd csak a következő konferenciáinkra fognak eljönni...

koszonolevel

Országos Permanent System Sminktetováló Konferencia

2017. május 13-14.

Trendteremtő újdonság!

Permanent System Oktatási Központunk hazánkban elsőként szervezett szakmai konferenciát a sminktetováló szakemberek számára úgy, hogy tematikusan az egyik napot kizárólag a gépi, a másikat a kézi technikáknak szentelte.

Több mint 100 résztvevő volt kíváncsi a két nap szakmai újdonságaira, többek között a Microshading Ladylike World Class egyedi technikára, Alec Kurucz holland vendég előadónk színvonalas, hazánkban még teljesen újnak számító hajas fejbőrt szimuláló pigmentációs és őssejtekkel stimuláló eljárásaira, a sminktetoválást eltávolító egyedi enzimatikus termékeire és a különleges technológiára.  Bepillantottunk a kombinált szemöldök készítési technikákba, a 3D szájsatírozás mesterfogásaiba is és még sok más szakmai érdekesség, élőmodelles bemutatók és gyakorlási lehetőség várta a résztvevőket.

Következő konferenciánkra ősszel  kerül sor, várjuk szeretettel tanulni vágyó érdeklődő vendégeinket!  Cégünktől már megszokott és el is várt újító módon új tematikával szervezett szakmai program újdonságokkal várjuk kedves törzs- és új vendégeinket, új helyszínen, mert - hála a sok érdeklődő résztvevőnek - mostanra már "kinőttük" ezt a termet!

Vendégeink írták, posztolták:

A konferencián feltett kérdésekre válaszaink:

1.Melyik színnel lett satírozva a Gárdai Éva által élőmodellen készített szemöldök?

Gárdai Éva az élőmodelles bemutatatóján a modellének Ecuri – Espresso pigmentet választott.

 2. Szájtetoválásnál elérhetünk-e rúzsos hatást a több réteg pigmentálással? Bármelyik pigmenttel?

Igen, de meg kell jegyezni, hogy az ajak alpigmentezettéstől függ, hogy az adott pigmentet mennyi rétegezettséggel tudjuk elvégezni. ( kék – lila ajak problematikája )

3. Az Ecuri super stoke pigment tartalmaz vas oxidot?

Igen, tartalmaz. 

4. Kombinált technikánál mi a színkombináció választás alapelve, hogy a szál megmaradjon?

Ugyan azt a színt használjuk a szálazáshoz és a satírozáshoz is, de a satírozást nagyon finoman, púderesen készítjük el,

ezáltal világosabb hatású lesz, így nem fognak a szálak beleolvadni.

5. A fixáló termékek használatának apróbb gyakorlati tapasztalatairól hallhatnánk pár szót?

Fixing Agent Lips

2in1- A termék kettős hatásával jelentősen megnöveli a pigment beépülését a bőrbe, csökkenti a pigment veszteséget a gyógyulás folyamán, ezért tartósabb, és egyenletesebb pigmentációt tudunk elérni a használatával az ajaktetoválások során.

A Fixing Agent Lips egy pigment fixáló, amely mint egy katalizátor, 10-15 per alatt kikristályosítja az egyébként folyékony pigmentet, amely ezáltal stabil és ellenálló állapotba kerül az immunrendszer lebontó folyamataival szemben. Normál esetben ez a folyamat 1-2 napig eltartana, mely idő alatt a pigment rendkívül sérülékeny a külső-és belső hatásokkal szemben, melynek következtében jelentős mennyiségű pigmentveszteségre számíthatunk, különösen ajaktetoválások során.

A termék másik hatása, hogy segíti a seb bezáródását, összehúzza a sebet, mint egy ragasztó, megakadályozza vér-és szövetnedv szivárgást, tökéletesen megakadályozva ezzel a pigment szövetnedvekkel kifelé történő áramlását.

A termék enyhén színezett.

Használat: A tetoválás befejeztével 1-2 csepp Fixing Agent Lips terméket enyhén dörzsölje be az ajkakba egyszer használatos szálmentes applikátor segítségével, hagyja rajta néhány percig, majd száraz törlőkendő segítségével enyhén itassa le a felesleget.

6.Használtok-e ajaktetoválás közben hidratálást? Ha igen,mit?

Igen. Akár arctejet, akár folyékony alapú hidratálót, E vitamin tartalmú krémet, ezáltal biztosítva van a folyamatos hidratáltsága az ajaknak és kevésbé sérülékeny.

7. Az ajak utókezelő/fixálóval kapcsolatos kérdések:
Összetevői?
fertőtlenítő hatása?
Vendégnek milyen instrukcot kell adni ezzel kapcsolatban?

Összetevők: víz, Isopropyl alcohol, Glycerin, Titanium Dioxide, szinezőanyagok, Medical fixing powder

A tetoválás befejeztével 1-2 csepp Fixing Agent Lips terméket enyhén dörzsölje be az ajkakba egyszer használatos szálmentes applikátor segítségével, hagyja rajta néhány percig, majd száraz törlőkendő segítségével enyhén itassa le a felesleget. Aznap hidratálást a vendég ne végezzen, ne törölje át ajkait nedves koronggal, ne áztassa, ne nedvesítse!

A termék az ajaktetoválás során használt fertőtlenítő anyagunkat nem helyettesíti , a termék nem tartalmaz fertőtlenítő adalékanyagot .

Fertőtlenítésképpen : Octanisept, Codan használata javasolt.

Ígértük - teljesítjük! Kivonatok, részletek az egyes szakmai előadásokból

Marketing Műhely titkai:

Sok fotóból egyetlen képmontázs készítése egyszerűen, céglogo és szöveg elhelyezése a képmontázson könnyedén és gyorsan

FONTOS RÉSZVÉTELI INFORMÁCIÓK

A konferenciára kétféleképpen jelentkezhet:

  1. /Ha Ön már vásárolt korábban a www.medicalbeuty.hu webshopunkban, akkor már regisztrált vásárlónk, ez esetben a legegyszerűbb és leggyorsabb, ha online módon vásárolja meg a jegyét/jegyeit: www.medicalbeauty.hu
    A jegyek megvásárlása ugyanúgy történik, mint amikor termékeket rendel tőlünk: válassza ki, mely napo(ko)n szeretne részt venni, jelölje meg, hány darab jegyet szeretne és tegye a kosarába!
  2. /Ha Ön még nem vásárolt webáruházunkban, akkor könnyedén és gyorsan leadhatja jelentkezését rendezvényünkre az alábbi regisztrációs ablakban. Kérjük, a legördülő fülben válassza ki, mely napo(ko)n szeretne részt venni és töltse ki a csillaggal jelölt mezőket!
  • Miután jelentkezését elküldte, kérjük figyelje e-mail fiókját!
  • Minden jelentkezőnknek küldünk egy válaszlevelet és csatoljuk hozzá a részvételi díjat tartalmazó számlát.
  • A részvételi díjat kérjük minél előbb utalja át, a résztvevők véglegesítése a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében történik.
  • A beérkezett utalásról és a részvételének megerősítéséről e-mail-t küldünk.
  • A részvételi díjat csak előre, átutalással lehet rendezni.

Köszönjük részvételi szándékát, előre örülünk, hogy konferenciánkon (ismét) személyesen is találhozhatunk!

Permanent System Team

2016 Október 22. IV. Országos Szépségipari Innovációs Továbbképző Konferencia

konferenciaty1 konferenciaty2 konferenciaty3 konferenciaty4 konferenciaty5

 

Kedves vendégeink megtisztelő véleménye:

velemeny