Intenzív Szem Tetováló Tanfolyam 3 napos

Intenzív Szem Tetováló Tanfolyam 3 napos

3 napos tanfolyamunk első napján a délelőtt folyamán a sminktetoválás általános elméleti hátterét ismerhetik meg a hallgatók, majd az ebédszünetet követően a délután folyamán a szem tökéletes előrajzolásának fortélyait, illetve a pigmentológia alapjait sajátítják el.

A második napon a szempilla sűrítést tökéletes por hatású satírozását oktatjuk délelőtt elméleti és gumilapos gyakorlati oktatás keretében, délután pedig élő modellen tesszük át a délelőtt tanultakat a gyakorlatba.

A harmadik napon szemöldök szálazás alapfokon, délelőtt elméleti és gumilapos gyakorlati oktatás keretében, majd az ebédszünetet követően délután pedig élő modellen tesszük át a délelőtt tanultakat a gyakorlatba.

aranycsapat

Kiscsoportos Tanfolyam

 

Jelentkezés

aranycsapat

VIP Tanfolyam

 

Jelentkezés

Középpontban a szem!
Képzésünkön elsajátítják a résztvevők a szempilla sűrítés, kontúrozás illetve az eye Liner elkészítését! Megtanítjuk a pigmentek kiválasztását a különböző szemszíneknek megfelelően, illetve a tökéletes előrajzolást.
A második napon a szempilla sűrítés tökéletes teljes satírozás és por hatású satírozás technikáját oktatjuk délelőtt elméleti és gumilapos gyakorlati oktatás keretében, majd délután élő modellen tesszük át a délelőtt tanultakat a gyakorlatba.
harmadik napon a vékony, normál és vastag kontúrvonal technikáját oktatjuk teljes satírozás és por hatású satírozás formájában délelőtt elméleti és gumilapos gyakorlati oktatás keretében, majd délután élő modellen tesszük át a délelőtt tanultakat a gyakorlatba.

Minden tanulónk kap egy Tudásbázist, mely az elméleti anyagot tartalmazza, valamint a tanfolyam befejeztével, oklevelet állítunk ki.
Maximum 4 fős tanfolyamokat indítunk.
Kérünk minden tanulót, hogy hozzon magával egy modellt! Minden mást eszközöket, pigmentet mi biztosítunk a tanfolyamokon.
A tanfolyam díját kizárólag egy összegben, előre utalással lehet kifizetni!

A 3 napos, fókuszált szemtetováló képzésünk egy stabil alapra tehetnek szert a hallgatók, melyre a későbbiekben egyszerűen ráépíthetők a keretein belül stabil bázisra tehetsz szert, melyre könnyen ráépíthetők a bonyolultabb technikák is. 

3 napos tanfolyamunk első napján a délelőtt folyamán a szemhéjtetoválás elméleti hátterét ismerhetik meg a hallgatók, majd a délután folyamán a szem tökéletes előrajzolásának fortélyait, illetve a szemtetoválás pigmentológia alapjait sajátítják el.

Mindenki saját modellen dolgozik!