Ecuri Sminktetováló festékek

ECURI INNOVATÍV PIGMENTEK(10ML)

ECURI SUPER STROKE PIGMENTEK(10ML)

ECURI INNOVATÍV PIGMENTEK(3ML)

Vásárlás

ECURI INNOVATÍV PIGMENTEK (10ML)

MELEG BARNA SZÍNEK EGYEDÜLÁLLÓ ELŐNYE

Az amerikai fejlesztésű, magas fedőképességű, korszerű összetételű pigmentek széles színválasztékban érhetőek el: 10 féle ragyogó száj, 5 fajta vonzó szemhéj tónus mellett a 11 féle szemöldök árnyalat  különlegességeként ki kell emelni, hogy a  kifejezetten meleg barna tónust igénylő bőrtípusokhoz is tökéletes színmegoldást nyújt.

Az ECURI pigmentek  innovatívan ötvözik az inorganikus és organikus pigmentek előnyeit, szemcsemérete a „normál” méret kétszeresére növelt, ezért jól beépül a bőrbe, nem migrál, és, megnövelt molekulaméretüknél fogva lényegesen nagyobb fedőképességet biztosítanak számunkra.  A kiváló fedőképesség mellett könnyebben, és gyorsabban tudunk dolgozni, a jobb pigmentbeépülés mellett kevesebb korrekciós munkát igényelnek. 

Korszerű receptúrájának köszönhetően a pigment egyrészt mintegy fél évvel hosszabb ideig marad a bőrben - a hagyományos pigmentekhez képest, másrészt az egyes színek is közel azonos fényállóságot mutatnak, így a sminktetoválás egyenletesen „kopik”, nem vörösödik, nem sárgul.

ecuri
super stroke

ECURI SUPER STROKE PIGMENTEK (10ML)

SPECIÁLISAN  MICROBLADING ÉS GÉPI  SZÁLTECHNIKÁHOZ KIFEJLESZTVE

Az ECURI cég a világon egyedülálló módon kifejlesztette a kifejezetten microblading és gépi szálazásos szemöldök technikához alkalmas SUPER STROKE pigment családot.

A Super Stroke pigmentek a hagyományos pigmentek és az organikus pigmentek kombinációjából jöttek létre, mégpedig mindkét összetevőből a pozitív alkotókat kiemelve.

A Super Stroke pigmentek legfőbb előnye, hogy a különleges gyártási technológia során kétszeresére növelt molekulaméret és organikus eredetű oldhatatlansága által a betetovált szál vékony marad, nem fog a pigment elvándorolni, vagy megvastagodni, mint ahogyan azt tapasztaljuk a hagyományos pigmentek alkalmazása során. Szintén organikus tulajdonságuknál fogva élénk, mély, színekkel, kiváló fedőképességgel rendelkeznek, ezért jóval gyorsabban, és könnyedebben tudunk velük dolgozni. 

 A Super Stroke pigmentek 5 féle intenzív árnyalatban kaphatóak, világos. közepes, sötét, hideg-meleg színekben, de plusz vasoxid tartalmuknál fogva gyönyörű meleg barna színeket is megtalálhatunk a kínálatban.

Korszerű receptúrájának köszönhetően a pigment egyrészt mintegy fél évvel hosszabb ideig marad a bőrben - a hagyományos pigmentekhez képest, másrészt az egyes színek is közel azonos fényállóságot mutatnak, így a sminktetoválás egyenletesen halványodik, nem kap vörös, sárgás tónust.  További előnye, hogy titán-dioxid mentes, ezért a tetovált felület nem opálosodik, nem szürkül a bőrben.