CosmoProf Asia 2017 - látogatás a kiállításon

Cosmoprof Asia kiállítás – Hong Kong, 2017

A Cosmoprof  kiállítás Ázsiában ez évben a 22. alkalommal kerül megrendezésre. Ez idő alatt a legnagyobb méretűvé vált a többi kontinensen megrendezettekhez hasonlítva: 98.000 négyzetméteren (!) 49 országból 2.700 (!) kiállító cég mutatta be újdonságait a professzionális szakma érdeklődői számára.

Közel 77.000 (!) látogatót regisztráltak a világ 129 országából…

Nem kis kihívás bejárni ezt a kisebb magyar településnyi alapterületet, átnézni és átlátni a kínálatot, kiválasztani a legjobb termékeket és a legjobb ajánlatokat a temérdek túlkínálatból.

Erre a szép feladatra vállalkozott idén is cégünk tulajdonos párja – Gárdai Éva és Endrédi Péter -, érdeklődésüket egyetlen innováció sem kerülheti el. Tárgyalnak a már üzletfeleinkkel, új ismeretségeket kötnek az arra érdemesekkel.

CosmoProf Asia 2017 - látogatás a kiállításonPM bluetooth okos sminktetováló gép - Mastor_CosmoProf Asia 2017

Az egyik napon a világ legnagyobb sminktetováló készülékgyártó céggel tárgyaltak, a Mastor-Goochi-val, akikkel már cégünk már régebb óta szoros üzleti kapcsolatban áll. Az idei kiállításon is a PM bluetooth készülékük volt a sztár, rendkívül nagy érdeklődés övezte. Itthon még csak néhány kivételes sminktetováló szakembernek jutott az a szerencse, hogy az itthoni, néhány nappal ezelőtt megrendezett céges sminktetováló konferencián az első szállítmányból már hozzájuthatott ehhez az igazán innovatív szakmai megoldáshoz.

PM Mastor cég standján_CosmoProf Asia 2017-MedicalBeauty cég képviselői