BioEvolution Vena

Permanent
Make Up Készülék

 

A KÉSZÜLÉK ÁRA:

290.000 Ft

Vásárlás

Intenzív alaptanfolyam és készülék együttes vásárlása esetén jelentős kedvezmények

 

 • ne tévessze meg: a piacon többféle színben és márkanév alatt forgalmazott ezen készüléket cégünknél találja meg legkedvezőbb ár-érték arányban
 • németországi MTDerm gyártmány, mely a német precizitás, tartósság és minőség garanciája
 • 2 év garancia hasonlóan mint a piacon más márkanév alatt forgalmazott MTDerm készülék esetében
 • nagy előnye a relatív alacsony kiegészítő kellékek költsége (higiéniás modulok és pigmentek)
 • egyszerű használat, könnyen tisztán tartható
 • alacsony zajszint és vibráció
 • 10 fokozatban állítható sebességszabályozás, 50-140 tűszúrás másodpercenként
 • kiváló minőségű alapanyagokból készült
 • könnyű, ergonomikus kézi egység,  súlya mindössze 35 g
 • biztonságos és higiénikus, szabadalmazott modulrendszer, mely megakadályozza a fertőzésveszélyt
 • egyénileg állítható tűhossz
 • használható kézi vezérléssel, illetve lábpedállal
 • egyszerűen kezelhető és tisztítható
 • ISO 9001 és ISO 13485 minősítés
vena

Engedje szabadon kreativitását!

Magas színvonalú, német mérnökök által kifejlesztett technológia a biztos garancia, arra, hogy ezzel a készülékkel tökéletesen és nagy pontossággal tud majd dolgozni a Permanent Make Up minden területén, legyen szó sminktetoválásól vagy orvosi pigmentálásról.

A Bioevolution Vena megbízható, nagy pontosságú és teljesítményű Permanent Make Up készülék. ISO 9001 és ISO 13485 minősítéssel, mely minden Európai Uniós Higiéniai követelménynek megfelel. A komplett szett kézi egységet, vezérlőegységet és lábpedált tartalmaz.

A Vena sminktetováló készülék az intelligens technológiának köszönhetően a lehető legnagyobb pontossággal dolgozik. Ez az intelligens technológia biztosítja a készülék magas teljesítményét és tű állandó rezgésszámát, az eltérő bőrszerkezeteknek megfelelően. Bármilyen textúrájú bőröknél alkalmazható az egész testen, mind a sminktetoválás, mind pedig az orvosi pigmentálás területén.

A Vena készülék egy szabadalmazott modul tűrendszert alkalmaz, mely megfelel a legszigorúbb biztonsági és higiéniai normáknak. A Modul rendszernél egy belső membrán biztosítja a tű tisztaságát és sterilitását, megakadályozza a festék és a szövetnedv visszafolyását. Minden rendszer egy pigment-tartállyal lett ellátva, melybe olyan mennyiségű festék tárolható, mely egy kezeléshez elegendő. A pigmentet opcionálisan vagy a modulba csepegtethető, vagy pedig járó motorral felszívható. A szabadalmazott Modul szerkezete megakadályozza a festék kiömlését. A tű formája úgy lett tervezve, hogy a festéket a lehető legnagyobb mennyiségben és pontosságban juttassa a bőrbe, ugyanakkor a sérülés minimális legyen.

Amikor sminktetováló gépet vásárol, hosszú távú, komoly pénzügyi befektetést igénylő, összetett döntést hoz. Ezért ne csupán a pillanatnyi hangulatára hagyatkozzon, vagy csak az éppen akciós készülék árat nézze, hanem sokoldalúan, körültekintően elemezze a gép működtetésével tartósan kapcsolatos járulékos költségeket is. Előfordulhat, hogy az adott géphez szükséges modulok, pigmentek, kiegészítő kellékek ára jóval magasabb, így már rövid, de főleg hosszú távon összességében kevésbé bizonyul majd gazdaságosnak a választás más piaci ajánlatokkal összevetve, hisz mindezt a szolgáltatás árába be kell építeni.

Cégünknél nagyon kedvező az ár-érték arány: mind a gép, mind a modulok, kiegészítő kellékek és pigmentek ára is jóval kedvezőbb, mint más, szintén magas minőséget kínáló cégeknél.