Bioevolution Pigmentek

Inorganikus Pigment

Organikus Pigment

Vásárlás

BIOEVOLUTION INORGANIC PIGMENTEK (10ml)| visszafogottabb, TERMÉSZETES SZÍNEK!

Észak-európai, világosabb, hidegebb bőrtónussal rendelkezik a vendége? Visszafogottabb, természetesebb hatású sminktetoválást szeretne? Válassza a kiváló német minőségű alapanyagokból összeállított, nagy sűrűségű, magas koncentrációjú BioEvolution Inorganikus pigmenteket,    melyek maximális fedőképességet és színmegtartást biztosítanak. A pigmentek összetevői nem hajlamosítanak érzékenységre és nem allergizálnak. Minden egyes Bioevolution Inorganic Line pigment a „nagyon jó” minősítést kapta, Németországban végzett teszteket követően a független Dermatest Laboratóriumban. Megfelelnek a EU ResAP2008/1 szabályozásnak.

organic
inorganic

BIOEVOLUTION ORGANIC PIGMENTEK (5ML)| INTENZÍV SZÍNEK, JOBB VÉGEREDMÉNY!

Szeretne vendége érdekében allergia veszélye nélkül, kevesebb traumával, ezáltal gyorsabb sebgyógyulással járó olyan tökéletesen és tartósabban bőrben maradó pigmentekkel dolgozni, melyek mind gépi mind microblading technikához kiválóan alkalmasak?

Ha igen, válogasson a legszigorúbb Európai Uniós biztonsági előírásoknak is tökéletesen megfelelő BioEvolution Organikus pigmentekből: a 9 féle gyönyörű száj-, 5 féle természetes szemöldök- és 3 féle vonzó szemhéj pigment árnyalatok a keverőszínekkel együtt minden vendég színigényének kielégítésére alkalmasak.
Optimális szemcseméretnek köszönhetően a pigmentek nagy sűrűségűek és tökéletes a fedőképességük, maximális a beágyazódásuk – így gyakran az utólagos korrekciós munkára sincs szükség.
Rövidebb idő alatt, kevesebb munkával és kisebb anyagfelhasználással tökéletesebb végeredmény.
Német gyártás, német minőség, vas-oxid, nikkel és tartósítószer mentes.