BioEvolution Margo Laser Digital

Permanent
Make Up Készülék

A KÉSZÜLÉK ÁRA:

450.000 Ft

Vásárlás

Intenzív alaptanfolyam és készülék együttes vásárlása esetén jelentős kedvezmények

  • Tű mozgási sebessége: 50-150 szúrás másodpercenként.
  • Ergonomikus és könnyű kézi egység (40gramm), mely különösen zajtalanul és vibráció nélkül működik.
  • A szabadalmaztatott PRECISE cserélhető tű modul rendszer következtében fertőzésveszély nem áll fenn. Nem szükséges a komponensek autokláv sterilizálása, mint a hagyományos készülékek esetén.
  • A készülék belseje nem tartalmaz műanyag részeket, ezért erős igénybevétel esetén sem melegszik fel.
  • A Click-In rendszer felhasználóbarát és lehetővé teszi a gyors tű behelyezést.
  • Egyszerűen állítható tűhosszúság
  • (opcionális) Biostimulativ lézer minimálisra csökkenti a herpesz kialakulásának esélyét a kezelés után és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.
margo laser digital

Innovatív megoldások!

Maximális pigment bejuttatás minimális sérülés - gyorsaság és precizítás!

Egy gép-több lehetőség

A BioEvolution® új fejlesztése az innovatív Margo Laser Digital Permanent Make Up készülék egy mikroprocesszorral lett ellátva, mely a tű állandó rezgésszámát biztosítja az eltérő bőrszerkezeteknek megfelelően. A tűvezetés stabil, optimális a tűnyomás elosztás a bőrön, és vibrációmentes a tű mozgása. Az előrehaladott, intelligens technológiának köszönhetően a lehető legnagyobb pontossággal dolgozik, melynek eredményeképp több pigment marad a bőrben, a bőr regegenerációs ideje pedig lecsökken. Bármilyen textúrájú bőröknél alkalmazható az egész testen, mind a sminktetoválás, mind pedig az orvosi pigmentálás területén. ISO 9001 és ISO 13485 minősítéssel, mely minden Európai Uniós Higiéniai követelménynek megfelel.

TÖBB PIGMENT - maximális pigment felvétel

A BioEvolution® egy szabadalmazott modul tűrendszert (PRECISE Cartridge) alkalmaz, mely megfelel a legszigorúbb biztonsági és higiéniai normáknak. A tűk felszínén apró nyílások vannak, melyekbe a pigment kerül és onnan folyamatosan és egyenletesen adagolja a bőr felszínére. Ennek köszönhető, hogy minimális sérülés mellett, a festék a lehető legnagyobb mennyiségben és pontosságban jut a bőrbe. A hagyományos tűk felülete sima, így a felvételt követően nagy mennyiségű pigment folyik le a tű sima felületén és csak kis mennyiség kerül ténylegesen leadásra a bőrbe. Ezért a kezelés során egy adott területen többször kell átmenni, hogy megfelelő legyen a szín intenzítás.

Észrevette-e már, hogy néhány cég készüléke feltűnően hasonló: ugyanaz kezelőfejjel rendelkezik - ami a készülék legfontosabb alkotóeleme –, még ha a gép teste, külső borítása némileg különbözik is egymástól? Ez nem véletlen, hiszen ugyanattól a megbízható német minőséget előállító cégtől, az MTDermtől származnak, így és ezért a garancia időtartama is ugyanaz.
A géptestek is csak külsejükben, ránézésre eltérő kivitelűek, az elektronika, motor, a mechanika mindegyik magas minőségű működtetést, német precizitást garantál.

Amikor sminktetováló gépet vásárol, hosszú távú, komoly pénzügyi befektetést igénylő, összetett döntést hoz. Ezért ne csupán a pillanatnyi hangulatára hagyatkozzon, vagy csak az éppen akciós készülék árat nézze, hanem sokoldalúan, körültekintően elemezze a gép működtetésével tartósan kapcsolatos járulékos költségeket is. Előfordulhat, hogy az adott géphez szükséges modulok, pigmentek, kiegészítő kellékek ára jóval magasabb, így már rövid, de főleg hosszú távon összességében kevésbé bizonyul majd gazdaságosnak a választás más piaci ajánlatokkal összevetve, hisz mindezt a szolgáltatás árába be kell építeni.

Cégünknél nagyon kedvező az ár-érték arány: mind a gép, mind a modulok, kiegészítő kellékek és pigmentek ára is jóval kedvezőbb, mint más, szintén magas minőséget kínáló cégeknél.